Trening i påsken

Endelig er påsken her!

Noen etterlengtede fridager står for tur, og hva er vel bedre enn å benytte de dagene til trening i form av mange og lange skiturer!!


Jeg sliter fortsatt med foten, så noen løpeturer går fremdeles ikke. Derfor er langrenn (og til en viss grad spinning) den beste form for kondisjon jeg kan utføre. Hittil i påsken har det blitt skiturer i Nordmarka, fra Sognsvann og langt innover forbi Kikutstua. Jeg vil vel nå si at det ikke er mulig å gå fra Sognsvann lenger pga lite snø, men det er fint hvis man går i høyden! Nå er det skikkelig påskeføre, med slush og isete spor om hverandre, sol som varmer, klister og forholdsvis lite folk ute i løypene!


Nå går turen snart opp på fjellet, og Nordseter (ved Sjusjøen). Håper at det fine været holder seg slik at det kan bli mange 5-6 mils turer :-)

Men som sagt; det er idyllisk i Nordmarka også, og der kan man gå kilometer etter kilometer uten å se et eneste menneske!


Og du da; Har du en fin påskeferie? Skal du tilbringe påsken hjemme, på fjellet eller kanskje i sydligere strøk?

Uansett; Ha en riktig fin påske :-)

 

 

 

#påskeferie #påske #påskefjellet #nordmarka #ski #skitur Oslo #Norge #kondisjon #trening #langrenn #nordseter #selfie #sol #vinter #vår
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits