Såvidt i gang med løpingen igjen

Årstiden vi er inne i nå er fantastisk! Vi snakker om mai måned, sol og varme dager, lange og lyse kvelder etc.

Dessverre er bade pinsen og 17. mai unnagjort, og det samme er Kristi Himmelfartsdag. Men kjennetegnet for disse dagene i år var sol og flotte dager :-)

Derfor ble terrassen hyppig brukt.


Etter en langvarig skade i foten er jeg nå såvidt tilbake i løpeskoene igjen, med rolige og korte løpeturer :-) En herlig følelse! Jeg løp til og med en etappe i årets utgave av Holmenkollstafetten, og det er jeg fornøyd med. Etappen gikk faktisk meget raskt unna også!


Jeg prøver å få løpt mest mulig på mykt underlag den første perioden, og da er det flott ute på Bygdøy. Benytter også kompresjonsstrømper for å bevare varmen og sirkulasjonen i beina best mulig slik at det skal bli minst mulig belastning med tanke på skaden.


I disse dager er det 1 år siden forrige løpekonkurranse. Dette er lett å huske da løpet var Ecotrail, et løp som blir arrangert førstkommende lørdag. Jeg misunner de som skal løpe, men det kommer flere løp! I mellomtiden får jeg bare være tålmodig, og bruke den tiden jeg trenger for å komme meg i form igjen.


Det er også viktig å nyte de fine sommerdagene vi har nå. Avslutter derfor med et sommerlig og maritimt bilde fra Aker Brygge. 


 

#sommer #sol #trening #løping #ecotrail #marathon #ultraløp #selfie #vår #kondisjon

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits