Påskeferie i Spania

Da var påsken over for i år. Denne gang ble det 10 herlige dager i Spania. Omtrent ikke en sky på himmelen disse dagene, og fine temperaturer!

Årets tur gikk til Altea - Et lite sted ca 5 mil nord for Alicante. De fleste vet vel hvor det er da sikkert halvparten som bor der er nordmenn!

Leiligheten lå fint til ca 30 meter fra Middelhavet, og utsikten var upåklagelig.

Dagene gikk stort sett med til avslapning i sola. Selve stranden i Altea/Albir er steinstrand, så dersom man vil oppleve sand mellom tærne kan jeg anbefale strendene i Calpe eller Vila Jojoza.


Calpe

I tillegg til å slappe av i sola ble det også tid til endel løpeturer. Skaden jeg har slitt med i foten er på bedringens vei, og jeg har såvidt begynt med noen rolige løpeturer igjen - Herlig :-)


Fra kirkeplassen i gamlebyen i Altea

Jeg tok også en dagstur til Valencia under oppholdet. Jeg vil pasta at Valencia er en finere by enn Barcelona, så dersom du vil oppleve en ny by anbefaler jeg sterkt en tur dit! Du har et fantastisk strandområde, en flott gamleby og et modern område i det gamle elveleiet som er spekket med fantastiske fancy bygninger! I tillegg ble det selvfølgelig en fotballkamp, og da var det Valencia - Celta Vigo som sto på programmet. Stor stemming, spesielt da hjemmelaget la på til 3-2 rett før slutt :-)


Valencia - Celta Vigo på MestallaBilder fra Valencia

 

Siste del av påsken ble tilbragt i Oslo, men der kunne man ikke engang skimte solen....

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits