Sharm el Sheik

Årets utenlandstur denne ferien gikk som vanlig til Sharm el Sheik i Egypt :-)

Det er et fantastisk sted for alle som ønsker flotte hotellresorter med 5-stjerners all-inclusive, late dager og flotte snorkleopplevelser.

Det er første gang jeg har vært der nede i august måned, og det ble en varm affære! Men jeg liker varmen godt, så for meg var det helt perfekt! Dagstemperaturene lå på mellom 40 og 45 grader i skyggen (men selvfølgelig ingen skygge), mens temperaturen på natten var helt nede i 35 grader...

Temperaturen i de mange bassengene lå på ca 35 grader, så det beste var å hoppe i sjøen. Der var det kun 27 grader, så det var perfekt. I Hadabaområdet er det veldig bra, for der kan man snorkle direkte fra hotellet. Det er egne badebrygger som går over korallene, og på utsiden av dem er det et yrende fiskeliv.

I år bodde jeg på Marriott Renaissance - Et flott 5-stjerners hotel med super mat. Kan absolutt anbefales. Ca 500 meters egen strandlinje, og ellers frodige og fine områder. Var faktisk ikke utenfor hotellet en eneste gang i løpet av oppholdet!

Det er ellers veldig hyggelige animasjonsansatte, dvs personer som prøver å få deg med på aktiviteter som vanngymnastikk, uttøyning, volleyball, dart etc, samt at de arrangerer kveldsunderholdning. I tillegg kan man være med ut på nattelivet på organisert basis hvis man ønsker det. Her har vi et par av de russiske fristerinnene!

Kan anbefale å ta turen til Sharm el Sheik - En bedre ferie får man ikke :-)

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits